Galabal der Ingenieurswetenschappen

Jaarlijks organiseren BrEA, de Faculteit Ingenieurswetenschappen en de Polytechnische Kring het Galabal der Ingenieurswetenschappen. Dit evenement valt traditioneel op een vrijdagavond in maart of april. Dit jaar zal dit evenement plaatsvinden op vrijdag 23 maart 2018.
Het is de ideale gelegenheid om oude bekenden tegen het lijf lopen, te socializen met de professoren, een praatje te slaan met promotiegenoten of om gewoon een gezellige stijlvolle avond te beleven onder vrienden. Bovendien brengt dit evenement oud-studenten, studenten, VUB-professoren en assistenten samen. Dit laat toe je netwerk uit te breiden over de verschillende generaties heen.
    
De avond bestaat uit een receptie, een diner, opgeluisterd door een orkestje, en een dansfeest. Er wordt een fotograaf en een photobooth voorzien. 
Zoals steeds, genieten BrEA-leden en hun partner van een verminderd tarief. Ook wordt er van de gelegenheid gebruik gemaakt om de promoties die 5, 15, 25, 35 en 45 jaar geleden afstudeerden te vieren. Zij genieten van een nog voordeliger tarief.

Mogelijkheid tot sponsoring is mogelijk met meer informatie via deze link

 

Verdere informatie volgt. 

Editie 2018: Salons  de Waerboom

Vorige edities:

  • 2017:  zaal "Kattebroek", Dilbeek
  • 2016: Le Palais de Plume, Ittre